Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Leven met Parkinson.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Leven met Parkinson.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Dennis

Geschreven op: Vrijdag 7 Juni 2019 om 18:27
Ongepast of beledigend?

Hallo,

Met wat moeite en onzekerheid plaats ik mijn bericht, maar toch zou wat extra input kunnen helpen. Het is een lang verhaal so stay with me.

Mijn naam is Dennis en ik ben 39 jaar. Ongeveer 3 jaar geleden kreeg ik ligt last van een trillende linker hand. Niet veel later kwam daar een slecht handschrift bij. Gek genoeg voor mij geen reden om naar de huisarts te gaan. Ik vind mezelf altijd al snel een aansteller als ik iets mankeer. 2 Jaar later kreeg ik last van concentratie problemen. Ik had promotie gemaakt op het werk. Een nieuwe functie waarin ik merkte dat ik amper nog informatie opsloeg. Daar kwamen verwarde gedachten en slecht slapen bij. 2,5 Maand later ging het mis en belande bij een psychiater. Vanwege de slechte slaap, verwarde gedachtes en depressieve stemming werd gedacht aan een psychose en bi-polaire stoornis. Hiervoor kreeg ik lithium voorgeschreven. Dit heb ik 3 kwart jaar geslikt. Ineens merkte ik op mijn werk op dat ik extreem langzaam en futloos werd. Later in die week kon niet meer op mijn benen stenen en ben ik strompelend en ondersteund door mijn vrouw naar de huisarts gegaan. Zij merkte op dat ik zeer stijve spieren had. Op de eerste hulp werd gedacht aan een lithium vergiftiging, ondanks dat de lithium waarde in het bloed goed waren. In 3 maanden na deze episode is dit nog eens 3 keer voorgevallen, dit terwijl ik met de lithium was gestopt.

Na uiteraard zelf eerst de dokter uit te hangen en mijn symptomen te Googelen, kom ik maar op 1 ding uit. Nou eigenlijk 2: Parkinson of Parkinsonisme. Volgende week heb ik een afspraak bij de huisarts. Wat moet ik doen. Ik snap dat de huisarts aanstuurt op Parkinsonisme vanwege het lithium gebruik, alleen had ik al een aantal klachten voordat ik lithium ging gebruiken. Moet ik sowieso een doorverwijzing naar een Neuroloog vragen of moet ik het erbij laten. Of moet ik sowieso naar een Neuroloog?

Ook vandaag weer futloos en kwam ik schoorvoetend vooruit. Ook ervaar ik last van spierpijn. Iets nieuws leren op het werk is er niet meer bij. Concentratie problemen zijn er ook nog steeds. En die trillende hand/arm? Tja die is er altijd. Daar is een trillende nek/hoofd bijgekomen.

Of misschien maak ik mjjj zorgen om niks.

Alvast bedankt voor het lezen.

Mvg
Dennis 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Fred op Donderdag 4 Juli 2019 om 20:07 Ongepaste reactie?

Ga naar een neuroloog


Geschreven door: Alicia op Zaterdag 6 Juli 2019 om 09:34 Ongepaste reactie?

Eens met Fred. Vraag een doorverwijzing naar een neuroloog.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Leven met Parkinson.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)