Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Leven met Parkinson.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Leven met Parkinson.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

rieks

Geschreven op: Zaterdag 30 Maart 2019 om 12:18
Ongepast of beledigend?

ik zou graag u ervaringen delen over het medicijn sinemet
ben hiermee begonnen ,maar voel me heel slecht  

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: hilla breuer op Dinsdag 22 Oktober 2019 om 03:06 Ongepaste reactie?

Hallo, Dat U zich niet goed voelt met dit medicijn heb ik ruim 15 jaar geleden ook meegemaakt.Heb t ook nooit meer genomen de laatste aren.Ik draaide enorm met mijn hoofd en zelfs een nekkraag hielp niet,Ben snel(na 2 dagen,ermee gestopt.De laatste jaren dus geen levodopa,carbidopa meer maar wel de Madopar met de benzerazide. Nu ben ik enkele maanden er weer ingetrapt,Men zei dat er in Duitsland andere medicijnen gegeven werden die ze hier in Nederland niet kenden. Stom kuiken ze gaven mij precies hetzelfde middel maar het had een andere naam;Isicom.Ik had de arts er van tevoren over ingelicht dat levodopa carbidopa veel problemen gaf. Nou ik werd door Isicom super overbeweeglijk,kreeg slik en ademhalingsproblemen ,ik dacht je gaat stikken en niemand keek naar mij om.De arts stopte dit medicijn niet ,gaf mij Lorazepam 1 mg. Na 2 weken ben ik naar huis gegaan en meteen ermee gestopt.Het gaat nu beter ,weer de Madopar aan t slikken.Iets is ervan overgebleven en daar moet ik nog zien vanaf te komen.Soms ook nog wel eens de slikproblemen.Mijn kaken zij dan stijf,droge mod,dikke tong enz. Bij de apotheek heeft de apotheker mij verteld dat deze bijwerkingen bij sommige mensen veel problemen kunnen geven.Dus U en ik zijn daar ook bij.Hoop dat U t kunt oplossen en wens U verder veel succes.Heeft U vragen dan hoor ik t wel


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Leven met Parkinson.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)