Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Leven met Parkinson.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Leven met Parkinson.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

john

Geschreven op: Woensdag 12 September 2018 om 12:43
Ongepast of beledigend?

hoi,
weet iemand wat de gevaren zijn, wanneer je een dbs-systeem uitzet als demonstratie?
alvast bedankt.

grt, John 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: hester op Zaterdag 22 September 2018 om 08:44 Ongepaste reactie?

Gevaren zullen er niet zijn, maar of je dit "ter demonstratie" moet willen??? Ik zet het alleen uit als er een bepaald onderzoek moet gebeuren, zoals MRI, hartfilmpje of het bijstellen door mijn behandelaar. Mocht je het toch persť willen laten zien, zorg dan dat je zit en weet hoe de DBS weer aangezet moet worden en er iemand bij is die dat evt. kan als het u zelf niet lukt. Persoonlijk heb ik niet de behoefte het iemand te laten zien. Is er geen dvd gemaakt tijdens de instelling? misschien kunt u die laten zien.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Leven met Parkinson.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)