Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Leven met Parkinson.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Leven met Parkinson.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Bianca

Geschreven op: Zondag 12 Augustus 2018 om 21:19
Ongepast of beledigend?

Hallo, bij mijn moeder is het CBS vorig jaar geconstateerd. Mijn moeder haar linker arm is een soort alien hand geworden, hij werkt niet meer. Nu begint haar rechterarm langszaam niet meer te werken. Mijn moeder krijgt 3 keer er week fysiotherapie om de spieren nog redelijk te laten werken, zij heeft hierbij wel resultaat. Ook krijgt zij logopedie voor de tongspieren en ergo therapie, dit gebeurt allemaal bij het revalidatie ziekenhuis en is een project van 3 maanden.. mijn moeder krijgt ook Levodopa dit omdat ze dan beter de trap op en af kan. ik en mijn moeder zoeken lotgenoten om met elkaar te kunnen praten hoe we moeten en kunnen omgaan met deze sluipmoordenaar, want dat is deze ziekte.
Groet, Bianca 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: nina op Woensdag 15 Augustus 2018 om 14:03 Ongepaste reactie?

dag Bianca, zie nu pas je bericht,je moeder heeft dus cbs. bij mij niet uitgesproken door de neuroloog,(waar ik nov vorig jaar voor t''laatst was, hoef niet terug te komen.)
hij houd het op parkisonisme.
maar.. ik heb ook links alienarm,(tik met alleen rechts) spreek langzaam, loop slecht, heb duizelingen.
dus via internet weet ik dat het cbs is.
heb sinds vorig jaar traplift, gťťn fysio meer.
levo dopa hielp bij mij niet.
al met al, uitzichtloos.
maar ik probeer blijmoedig te blijven.
heb steun ann mijn geloof in God.
groet van Nina, ook aan je moeder ik ben 79 jr.


Geschreven door: Anita op Vrijdag 14 September 2018 om 21:46 Ongepaste reactie?

Hallo

Mijn moeder heeft in april de diagnose gehad. Misschien even samen appen of via Messenger of iets.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Leven met Parkinson.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)