Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Leven met Parkinson.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Leven met Parkinson.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Jaap

Geschreven op: Woensdag 6 Juni 2018 om 09:34
Ongepast of beledigend?

Ik ben voor mijn moeder (69) op zoek naar een goed verpleeghuis voor mensen met Parkinson. Zij heeft een zeer a-typische vorm van Parkinson en een zzp 7. Inmiddels hebben drie neurologen haar onderzocht, waaronder het radboud in Nijmegen, maar niemand weet wat het precies is. Ze kan vrijwel niets meer omdat ze helemaal verkrampt is, ook praten is zo goed als onmogelijk geworden. Ze behoeft dus zeer specialistische zorg.

Weet iemand ergens in Nederland een verpleeghuis waar mensen die zelf niets meer kunnen fatsoenlijke zorg krijgen? Ze woont momenteel in Limburg maar we zijn dermate radeloos dat het ons niet meer uit maakt waar ze terecht kan, als ze maar de zorg krijgt die ze nodig heeft. Alvast bedankt! 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Kimberley op Vrijdag 8 Juni 2018 om 22:05 Ongepaste reactie?

Hallo. Ik weet nog maar net dat ik parkinson heb. Maar ben via via bij de website van Leonie van Balen terecht gekomen. Zij kan u misschien adviseren. Haar man had parkinson heel wat jaren en zij weet heel veel. Op deze website krijg je niet snel antwoord vindt ik. Suc6 met uw zoektocht...hopelijk vindt u iets. Mvg Kimberley


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Leven met Parkinson.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)