Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Leven met Parkinson.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Leven met Parkinson.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Ingrid

Geschreven op: Vrijdag 7 Februari 2014 om 13:21
Ongepast of beledigend?

Hoi, ik ben Ingrid, mijn man heeft parkinson, dit hebben wij nu bijna 7 jaar geleden te horen gekregen. Mijn man wordt dit jaar 47. Ik ben nu op zoek naar mensen die ervaring hebben met de DBS operatie. Mijn man staat op de wachtlijst hiervoor. 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Anita op Woensdag 12 Februari 2014 om 10:52 Ongepaste reactie?

Hallo Ingrid,

Die operatie zegt mij niets. Ik wil jullie wel heel veel sterkte toewensen en hoop dat er gauw meer reacties zullen komen wat betreft jouw vraag.

Groetjes Anita


Geschreven door: Ingrid op Vrijdag 14 Februari 2014 om 14:46 Ongepaste reactie?

Hoi Anitasmiley,

Bedankt voor je berichtje. Ik hoop zeker dat er meer mensen gaan reageren.

Ik heb een link toegevoegd met betrekking op DBS.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Diepe_hersenstimulatie.

Bedankt nogmaals voor je medeleven.

groetjes Ingrid


Geschreven door: Bea Schot op Zaterdag 15 Februari 2014 om 14:23 Ongepaste reactie?

Hallo Ingrid ,

Ik heb er wel wat over gelezen, mijn man heeft vorig jaar te horen gekregen dat hij parkinson heeft,is 57 en ons wereldje storte in dus ga je er van alles over lezen en wat de mogelijk heden zijn dus vandaar dat ik er iets van weet. Maar is nog niet van toepassing. Ik hoop voor jullie dat je er nog reactie,s op krijgen. heel veel sterkte ermee.

Gr Bea


Geschreven door: Charlene op Dinsdag 13 Mei 2014 om 13:35 Ongepaste reactie?

Goeie middag,
Wij zijn esja en charlene, wij doen de opleiding verpleegkunde.
Nu moeten wij voor school een presentatie maken wij hebben voor het onderwerp Parkinson gekozen. Nu moeten wij een interview houden met iemand met deze ziekte of iemand die heel dicht bij iemand staat met deze ziekte. Onze vraag is zou u dat willen doen? Het kan gewoon via de mail.
Wij horen graag iets van u terug. charlenehuisman24@kpnplanet.nl
Mvg charlene en esja


Geschreven door: Fons van Rooijen op Maandag 20 Augustus 2018 om 19:47 Ongepaste reactie?

Ik kom ook in aanmerking voor DBS operatie. Zou heel graag jouw ervaringen horen.
Groet,
Fons


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Leven met Parkinson.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)